Der er mange penge i fodbold og derfor kan det være begrænset med hvor det er muligt at se live streaming af sport som fx Premier League. Men i denne artikel kan du læse om en række forskellige valgmuligheder som Tv-kanaler og Sport Betting live streaming, som gør at du kan følge med i årets sæson af Premier League 2018-19 og brug Unibet bonuskode på den bedste måde.

Sådan går det i årets Premier League sæson 2018-19

Liverpool FC fører sæsonen efter 23 runder per den 20. januar 2019. Liverpool har aldrig før vundet Premier League, som blev grundlagt i 1992 og nu ligger klubben altså i førerposition til at hente guldet hjem. Liverpool har 60 point mens Manchester City på andenpladsen har 53 point. Med 15 kampe tilbage og 45 point på spil er der stadigvæk meget der kan ske.

Derfor bliver det spændende at følge med og gerne med live streaming hvor der er direkte mulighed for at følge alle kort, mål og det andet, der sker i kampens forløb.

Live Streaming hos bookmakerne

Det er efterhånden blevet mest populært at live streame sport som Premier League kampe hos de forskellige bookmakere, som tilbyder live streaming af sport, hvis du satser dine penge på betting. De fleste bookmakere følger reglerne at brugerne enten skal have mindst fx 100 DKK på sin konto eller have spillet penge på betting inden for de seneste 24 timer. Det betyder at man i princippet kan vælge at indbetale 100 DKK til sin konto og bruge den til live streaming indtil du vælger at udbetale pengene igen.

6’eren

Du kan se Premier League på 6’eren, som er lagt sammen med de andre sportskanaler på Viasat. Derudover sender kanalen kampe fra La Liga, Europa League, Serie A, udenlandske kvalifikationskampe og meget mere.

Tv3+

Tv3+ hos Viasat sender også sport, hvor der bliver vist Formel 1, NFL og fodbold i lange baner.

TV3 Max

Fra den 31. oktober 2018 blev TV3 Sport 2 til TV3 Max og dermed voksede TV3-familien til at bestå af fem spændende kanaler. TV3 Max fokuserer på sport og her bliver der sendt Premier League, Champions League, La Liga og meget mere. Ud over Viasat, så er der også mulighed for at se TV3 Max på Altibox, Boxer, Waoo, YouSee, Stofa og mange andre udbydere.

Premier League på Viaplay

Du har mulighed for at live streame på Viaplay, som sender lørdagskampe i Premier League kl. 16.00. Viaplay har rettigheder til at vise en enkelt lørdagskamp og resten af dagens kampe bliver vist om aftenen. Dette skyldes blandt andet at Premier League forsøger på at beskytte sit produkt, da de er bange for at briterne ville vælge at abonnere på Eurosport Player eller Viaplay Sport, hvis de giver adgang til alle kampene live.

Derudover bliver Premier League også dækket med op- og nedtakt, interviews, reportager og analyser på Viaplay. Abonnementet koster ca. 300 DKK om måneden.

Eurosport Player

Det kan være billigere at benytte Eurosport Player i stedet. Her får du adgang til de største sportsbegivenheder som fx Premier League til mindre end 200 DKK hver måned. Derudover kommer der også de store tennisturneringer som fx Australian Open, Roland Garros og US Open på Eurosport Player samt de kæmpe store cykelevents som Tour De France, La Vuelta a España og Giro D’Italia.

Leave a Reply