Et nyt FIFA 23 er på vej – for FIFA-fans bringer dette så meget glæde – næsten den samme mængde glæde spilnu bonuskode bringer til folk, der kan lide at gå på onlinekasinoer- Det populære fodboldspil udkommer den 30. september 2022. Blandt andet vil spillet komme til PlayStation, Xbox og Google Stadia. Måske har du hørt at EA Sports og FIFA stopper samarbejdet, og den er god nok. Men det bliver først efter den sidste udgivelse af FIFA 23, som venter rundt om hjørnet. Vi kigger mere på det nedenfor. 

Historien bag FIFA spillene 

Det første FIFA spil udkom helt tilbage i 1993. I den forbindelse kom FIFA International Soccer, som først kom til Sega Mega Drive i julen 1993. Det blev til en enorm succes og det bedst-sælgende spilkonsol spil i 1993 i Storbritannien. Siden da er der kommet et nyt FIFA spil hvert år. Dermed er det næsten blevet til 20 forskellige udgaver. Dog når det ikke det næste runde tal, da FIFA 23 vil blive det sidste i rækken. I hvert fald i denne omgang. 

EA Sports og FIFA kunne ikke komme frem til en aftale om licensgebyrer til navnene. Derfor vil FIFA 23 blive det sidste spil med den form for titel. Fra næste år vil spillene komme til at hedde EA Sports FC. 

De kommende FIFA spil 

Det siges også at FIFA vil blive ved med at producere spillene. De har udtrykt en intention til at danne et nyt partnerskab med en anden udvikler. Det vil være til at producere det eneste autentiske, ægte spil som har FIFA-navnet. Her skal du dog vente lidt længere tid, da det nok først kommer i 2024. 

Fans kan ifølge det Internationale Fodboldforbund forvente det kæmpe nye FIFA spil. Fodboldforbundet navngiver sine spil med det kommende år og ikke det igangværende år. Derfor vil det næste spil i rækken muligvis blive FIFA 2025, og derfor kan det blive første gang i historien af det Internationale Fodboldforbund springer et år over.

Andre sjove fodboldspil

Mens du venter på nye versioner af FIFA, kan du spille andre fodboldspil. Der er også utallige fodboldspil mobile applikationer til iOS og Android. Blandt andet kan du spille New Star Manager og Top Eleven. Sidstnævnte har eksisteret i mere end ti år og anses som værende et af de bedste fodbold manager spil til iOS. 

Spil VM i 2023

I år er der også VM i fodbold. Det er ikke overraskende en del af det kommende FIFA 23 spil. Rygterne går at i november vil EA Sports og FIFA lancere såvel VM i herrefodbold som verdensmesterskabet i damefodbold. Det vil inkludere alle VM-stadionerne i Qatar. Danmark er kvalificeret til verdensmesterskabet i fodbold, og derfor vil du også kunne spille med alle de danske fodboldstjerner til det kommende VM i fodbold. 

Udover Danmark kan du også spille med de andre kvalificerede nationer til VM i Qatar. Her er der blandt andet tale om værterne fra Qatar. Ligeledes spille med favoritterne til at vinde VM, som er Brasilien, Frankrig og England i den rækkefølge. FIFA 23 byder naturligvis på meget mere end VM. Du vil også kunne spille de største europæiske fodboldligaer inklusive Premier League.