Alle øjne hviler på Manchester United i år, hvor de kæmper for at vende tilbage til de gyldne tider. De har gjort flere køb denne sæson til at ende i toppen af Premier League og at vinde Europa League, hvor de ikke er i Champions League. Vi kigger på hvordan det går med United nedenfor.

Sommerens indkøb 

De fleste fodboldglade danskere ved at Christian Eriksen er skiftet til Manchester United. Klubben har også købt hollandske Tyrell Malacia, som er et ungt forsvarstalent. Ligeledes har de forstærket forsvaret med argentinske Lisandro Martinez, som er skiftet fra Ajax til United. 

De Røde Djævle har også indhentet Thomas Huddlestone på en fri transfer efter at hans kontrakt sluttede hos Hull City. Desuden har de forstærket midtbanen med Real Madrid-legenden Casemiro og endnu en brasiliansk spiller i angrebet med Antony, der er skiftet fra Ajax.

Sommerens optakt 

Manchester United opnåede en række blandede resultater i sommerens kampe. De startede sommeren med at vinde tre kampe. Først slog de Liverpool 4-0, dernæst vandt de over Melbourne Victory og bagefter vandt de Crystal Palace. Efterfølgende har de spillet to uafgjorte kampe mod Aston Villa og Rayo Vallecano, som de normalt ville have vundet over i klubbens gyldne tider. Uanset de seneste problemer er United at de bedste hold i Premier League historien.

Dårlig start på sæsonen

Manchester United fik ikke den bedste start på sæsonen. Først tabte de til Brighton & Hove Albion. Det skete endda på hjemmebane på Old Trafford. I kampen efter slog danskerklubben Brentford United i et opgør, som endte 4-0. Derfor fik de ikke den bedste start på sæsonen.

Dog fik de vendt vandene i de to efterfølgende kampe. United vandt over Liverpool i et tæt opgør, som de vandt 2-1 med mål af Jadon Sancho og Marcus Rashford. Kampen efter vandt de 1-0 over Southampton takket være af et mål af Bruno Fernandes. Det fik United op på ottendepladsen efter fire kampe, og der er stadigvæk mange kampe tilbage i sæsonen.

Hvad sker der med Ronaldo? 

Der har været meget tale om Cristiano Ronaldo og hvorvidt han er på vej væk fra klubben. Ronaldo er ikke interesseret i at være bænkvarmer på Old Trafford og derfor siges det at han er på vej væk fra klubben. Han er blevet rygtet til Napoli og Chelsea på det seneste. Derfor virker det til at han ikke har mange dage tilbage i klubben, hvor han nok havde drømt om et andet comeback. 

Favoritter i Europa League 

Uafhængigt af hvad vi har været inde på er United en af favoritterne til at vinde Europa League i år. Bookmakerne har Arsenal som den største favorit og United som den næststørste. Først og fremmest skal De Røde Djævle spille mod Real Sociedad, Sheriff Tiraspol og Omonia i gruppespillet. Førstepladsen går direkte videre til 16-delsfinalerne.