Fodbold er verdens mest populære tilskuersport. Derfor er det ikke overraskende at flere spiludviklere af spillemaskiner lader sig inspirere af den verdensberømte sportsgren, og tilbud som karamba bonuskode gør disse slots endnu mere tilgængelige. Nogle spilleautomater er dog bedre end andre. Nedenfor kan du læse vores top fem over de bedste online slots med fodboldsymboler over hele linjen. 

Football Champions Cup af NetEnt 

Spilleautomaten er designet af NetEnt, som er en af de førende spiludviklere af online slots. Det er en flot spillemaskine, som er sat op på et imponerende fodboldstadion.

Når det kommer til spillemaskiner, måles deres popularitet især med den teoretiske tilbagebetalingsprocent. Normalt er gennemsnittet på omkring 96 procent. Her er Football Champions Cup langt over gennemsnittet med en RTP på 96,82 %. 

Football Star 

Microgaming står bag en anden populær spillemaskine med fodboldtema. Den hedder Football Star og har en RTP på 96,5 %. Spilleautomaten har 243 betalingslinjer, fem hjul og mulighed for at satse stort. Den inkluderer endda en jackpot, som gør at mange er vilde med at spille denne fodbold spillemaskine.

Football Star Deluxe 

Microgamings fodboldstjerne blev så populært at de kom med en efterfølger. Den blev lanceret i maj 2020. Spillemaskinen bruger rullende hjul som i andre spilleautomater som fx Jurassic World, der er inspireret af Jurassic Park. Her fjernes symboler, når du danner en vindende kombination. De bliver erstattede af nye symboler, som giver dig mulighed for at vinde igen og igen indtil at der ikke dannes flere vindende kombinationer. 

Derfor er Football Star Deluxe en utrolig populær spillemaskine. Den er også populær, da den har en basis RTP på 96,18 %. Ligeledes er der gratis spins, bonusfunktioner, jackpot og andet, som bidrager til at fodboldfans er vilde med at spille denne spillemaskine. 

Foxin’ Wins Football Fever

NextGen står bag en af de mere moderne spillemaskiner med fodboldtema. Det er Foxin Wins’ Football Fever, som udkom i marts 2018 før VM i Rusland. Spillemaskinen har fem hjul og 25 betalingslinjer. Her der også bonusrunder, gratis spins, multiplikatorer og jackpot. Desuden kommer den i et topmoderne design, som du kan nyde på både desktop og mobil. 

11 Champions 

Microgaming lader til at være vilde med at designe fodbold spillemaskiner. Det er måske ikke overraskende, da det er en britisk spiludvikler, og de er generelt vilde med fodbold i Storbritannien.

11 Champions har fem hjul og 20 betalingslinjer. Der er fire forskellige jackpots. Det råder i høj grad bod på at der er en lidt lav RTP på 95,93 %. Desuden kan du score mål til at få en multiplikator præmie, og et wild-symbol i form af en fodbold. Derfor har de i høj grad tænkt over detaljerne til at gøre den til en af de bedste spillemaskiner med fodboldtema. 

Hold øje med de næste 

Mens vi ikke kan vide det med sikkerhed, kan det være at der er flere fodbold spillemaskiner på vej. Inden længe vil der være VM i fodbold i Qatar. Typisk kommer der nye spilleautomater inspirerede af fodbold i forbindelse med slutrunder. Derfor håber vi på at der komme flere fodboldinspirerede slots. Indtil da kan du starte med at spille de fem, som vi har gennemgået ovenfor.