Als je dit artikel leest, ben je waarschijnlijk dol op voetbal. En net als elke game trekt het een enorm publiek van over de hele wereld; mensen houden van games, of het nu gaat om voetbal kijken of online gaan en gokken met ComeOn bonuskode. I denne artikel kan du læse om 17 skøre ting, som du nok ikke allerede vidste om Premier League.

1. Richard har spillet 12 kampe og vundet 2 medaljer.

Richard Wright har sammenlagt spillet 12 kampe i Premier League i hans karriere hvor det blev til 12 kampe for Arsenal og 0 kampe for Manchester City. Alligevel har han to Premier League medaljer, som er meget mere end mange andre Premier League stjerner kan flotte sig med.

2.  Straffespark mål med begge fødder

Kun to Premier League spillere har scoret straffespark med henholdsvis højre og venstre fod: Bobby Zamora og Obafemi Martins.

3. Tre spillere har scoret, assisteret og lavet selvmål i samme kamp

Wayne Rooney, Gareth Bale og Kevin Davies har både været helte og skurke i samme kamp. De har nemlig formået at score, assistere og at lave selvmål i samme kamp.

4. Mario Balotellis ene assist førte til medaljer

Mario Balotelli har kun lavet en enkelt assist i en Premier League kamp og de var da han lagde op til Sergio Agüeros mål mod QPR, som gjorde at de vandt ligaen.


5. Alan Shearer har brændt flest straffespark (11)

6. Men det er også Alan Shearer der har scoret flest mål på straffespark (56)

7. Og det er også Alan Shearer der generelt har scoret flest Premier League mål (260)

8. Gareth Bary har spillet flest kampe (653)

9. Petr Cech har holdt målet rent flest gange (161)

10. Da Iago Aspas spillede i Premier League nåede han op på at sparke flere hjørnespark end han skød på mål.

11. Den tidligere Wolverhampton-manager Terry Connor har den triste rekord for at være træner for et hold i mere end ti kampe hvor ikke et eneste opgør blev vundet.

12. Tre spillere løb hele vejen til medaljen

Gary Pallister (1992-93), John Terry (2014-15) og Wes Morgan (2015-16) er de tre markspillere, som har spillet hele sæsonen op til at de vandt mesterskaberne.   


13. Gordon Strachan er den eneste spiller, som er født før 1960, der har scoret et hattrick i Premier League.

14. Raheem Sterling, Harry Kane og Romelu Lukaku er de eneste spillere, der er født efter at Premier League blev grundlagt i august 1992, som har scoret et hattrick.

15. Paul Robinson har stået på mål, scoret, assisteret og tilkæmpet sig et straffespark

Man må sige at man kan kalde Paul Robinson for en ”All-round” spiller. Målmanden er den eneste, der har scoret, assisteret og tilkæmpet sig et straffespark, når han var ude af målmandsfeltet, som han ellers opholdte sig mest i.

16. Peter Crouch har scoret flest hovedstødsmål

Den 2,01 meter høje fodboldspiller Peter Crouch har scoret 51 hovedstødsmål i Premier League hvilket ikke blot er en rekord i England, men faktisk i Guinness World Record bogen. Rekorden tilhørte tidligere Alan Shearer.

17. Leicester skubbede nedrykningen væk

Kasper Schmeichels klub Leicester City holder rekorden for at være det hold der har været i bunden længst i en sæson uden at rykke ned. Året før klubben vandt Premier League lå de på 17. pladsen i 140 dage uden at de rykkede ned.

Leave a Reply