Premier League er manges yndlings ting at se, læse om eller satse på, når det kommer til fodbold. Der er så mange mennesker, der indstiller sig på de mest interessante spil, ved hjælp af Handicap odds for at satse på deres yndlingsspillere og læse nyheder om deres hold. Fodboldnyheder inkluderer ofte overførsler og spekulationer om ændringer i hold, og derfor har Christian Eriksen været i nyhederne for nylig.

Der har længe været tale om at Christian Eriksen er på vej væk fra Tottenham Hotspur. Den danske midtbanespiller har et år tilbage af sin kontrakt og derfor kan det være at Spurs vælger at sælge Eriksen for at tjene nogle penge på handlen.

Eriksen har længe været en eftertragtet herre i Spanien og det siges at både FC Barcelona og Real Madrid er efter spilleren. Det siges at Madrid har set sig varm på Eriksen til at følge i kroatiske Luka Modrics fodspor, nu hvor han har den perfekte blanding af talent og erfaring. Eriksen er ”kun” 26 år og han har allerede spillet mere end 250 kampe for Spurs. Derudover kan det tænkes at Real Madrid har set sig varm på Eriksen efter at scorede et imponerende flot mål mod dem i Champions League gruppespillet i sæsonen 2017-18.

Eriksen kan måske se frem til en rekordhøj løn i den spanske hovedstadsklub. En rapport fra det europæiske fodboldforbund UEFA viser at Real Madrid satte en ny rekord for udbetaling af lønninger til de ansatte i klubben i 2017. Med en udgift på 406 mio. EUR, som svarer til ca. 3,03 milliarder DKK, steg udbetalingen af lønninger i Real Madrid med 30 procent i forhold til i 2016. Men hvis Eriksen havner hos FC Barcelona, så vil han nok også ende med en fin løn. Barca er nummer to på listen over europæiske klubber med højeste lønninger til det der svarer til 2,82 milliarder DKK.

Men måske kommer Spurs til at spænde ben for handlen. Det siges at London-klubben har skrevet 250 millioner EUR på prisskiltet for den danske midtbanespiller og dette svarer til ca. 1,8 milliarder DKK. Dette skulle eftersigende have skræmt den spanske hovedstadsklub lidt væk, selvom at det nok mere er taktik som Tottenham bestyrelsesformanden Daniel Levy bruger til at sælge Eriksen til en god pris efter forhandlinger med Real Madrid. Men der er stadigvæk tale om et betydeligt højere beløb end de 750 mio. DKK, som Real Madrid havde regnet med at betale for danskeren.

Det kan også være at Eriksen ender med at vælge at blive i London. Den danske midtbanespiller har fået tilbudt en forlængelse af sin kontrakt med klubben, som ifølge rapporter skulle sikre ham mindst en dobbelt så stor løn. Måske bliver Eriksen også i London, selv hvis han vælger ikke at forlænge sin kontrakt. En kilde tæt på den danske landsholdsspiller har løftet sløret for at Chelsea også har vist interesse i at købe spilleren og det samme har Manchester City også gjort.

Det er dog usandsynligt at Eriksen skifter i vinter transfervinduet midt i sæsonen især nu hvor at Tottenham Hotspur ligger på tredjepladsen med 48 point bag Manchester City på andenpladsen, som har 53 point og Liverpool på førstepladsen, som har 57 point.

Derudover er Tottenhams stjerneangriber Harry Kane netop blevet skadet og det må også påvirke London-klubbens beslutning om at sælge danskeren.

Den engelske landsholdsanfører fik en skade i anklen i kampen mod Manchester United. Kane har beskadiget sit ledbånd i sin venstre ankel og det er ikke første gang. Lægestaben hos Spurs har vurderet at Kane vil skulle genoptræne mindst de næste to måneder og det betyder at ikke kan være med på pletten, når Tottenham skal ud i ottendedelsfinalerne i Champions League mod Dortmund i midten af februar og starten af marts. Derfor kan det være at Eriksen først bliver solgt til sommer, hvis han bliver solgt.

Leave a Reply