Sport betting er blevet utroligt populært i Danmark hvor det siges at 100.000 danskere dagligt satser sine penge på fodboldkampe og dette er bare et eksempel på en af de mange sportsgrene, hvor det er muligt at satse sine penge på pengespil. Men det store spørgsmål er om sport betting er pengene værd?

De fleste danskere går efter ikke at tabe penge på betting

Der er ikke mange professionelle sport betting personligheder i Danmark. De fleste af de 100.000 danskere, der dagligt vædder på fodboldkampe, går mest af alt efter at gå i nul og derved ikke tabe penge på kampen.  

Der findes dog nogle danskere som fx Steffen Dam, som har tjent mere end en million DKK ved at satse på sports betting. Dam, som er spilekspert til daglig hos BT, sammenligner sports betting med investering i aktiehandel og har tidligere udtalt at man bør se på sports betting som et maraton i stedet for et sprint.

Du bliver ikke rig på din mavefornemmelse

Du kan ikke tjene mange penge på sport betting ved blot at spille på din mavefornemmelse. I stedet skal du blive god til at analysere resultaterne og statistikken for at tjene penge på betting. Dette lyder simpelt, men der er faktisk mange, der spiller med hjertet og satser penge på ynglingsklubben i stedet for objektivt at analysere kampen.

Følg et hold hele sæsonen

Når du skal vælge et hold at spille på, så er det altid en god ide at vælge det samme hold i løbet af en sæson fra start til slut. Dette gør det nemmere at følge holdets form og at lære deres stærke og svage sider af kende. Nybegyndere anbefales at spille på en klub i en sportsgren hele sæsonen og derefter begynde at spille på flere heste, når man bliver dygtig til det.

Undgå de store klubber

Når du skal vælge et hold, så er det en god ide at styre uden om storklubber som Arsenal, Barcelona, Bayern München osv. Ofte er odds på disse hold utroligt små og deres status som favorit kan også få mange til at tro på at der er tale om en stensikker sejr. Derfor satser mange ofte store beløb til lave odds og det vil sige at der er lidt at vinde men meget at tabe.

Spil på single kampe

Det er blevet populært at satse penge på ”byg din egen kupon” eller kombinerede væddemål, hvor man skal vinde på flere væddemål for at hente penge hjem. Her er der måske mulighed for at vinde flere penge, men det er også svære at vinde på denne form for væddemål. Derfor kan det være en bedre ide at satse sine penge på single kampe til lavere odds. Her er der større sandsynlighed for at vinde ofte hvilket kan være bedre i det lange løb, selvom der er tale om lavere beløb.  

Spil med måde

Det mest vigtige med sport betting er at huske at spille med måde og at sørge for at kunne kontrollere sig og kun blive ved så længe legen er god uden at satse alle pengene på kontoen.

Leave a Reply