At se sport er en af de mest almindelige hobbyer, som folk har, og Internettet har gjort det muligt for dem at se alt, hvad de selv ønsker, de kan se fodbold, basketball eller endda Tennis live stream. Fodbold er dog den mest berømte sport af alle.

Premier League er en af de mest spændende fodboldligaer i verden. Her spiller nogle af verdens største talenter og de forskellige klubber er så dygtige at det ofte er svært at forudse hvem, der vil løbe afsted med medaljerne. I denne artikel kan du dog alligevel godt få en ide om hvem der er favoritter til titlen, samt hvem bookmakerne regner med vil vinde topscorer og clean sheets titlerne.

Kamp om topscorer titlen

Frem til den 18. januar 2019 havde Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal), Harry Kane (Tottenham Hotspur) og Mohamed Salah (Liverpool) scoret 14 mål hver. Dermed kunne tre spillere på papiret have bedre muligheder for at vinde sæsonens gyldne støvle end andre.

I midten af januar blev Kane dog skadet og Spurs regner med at han sidder ude mindst to måneder. Derfor tror de fleste på at det bliver Salah eller Aubameyang, der tager den gyldne støvle i Premier League i år.

Nogle bookmakere tror mere på Salah end Aubameyang og vi har set odds helt ned til 2,50 på den egyptiske angriber. Dette skyldes nok at Salah blev topscorer sidste år hvor han scorede to mål mere end Kane og endte på førstepladsen på topscorerlisten med 32 mål.

Liverpool eller Manchester City tager guldet

Ifølge de danske bookmakere, så bliver det Liverpool eller Manchester City, der vinder Premier League i år. På nuværende tidspunkt fører Liverpool efter 22 runder hvor de har samlet 57 point sammen, mens Manchester City ligger på andenpladsen med 53 point.

Hovedstadsklubben Tottenham Hotspur ligger på tredjepladsen med 48 point og selvom at Christian Eriksen gør det godt i den engelske hovedstad, så har det uden tvivl påvirket årets Premier League odds på at Tottenham tager guldet at stjerneangriberen Kane er blevet skadet og sidder ude resten af vinteren.

Tro det eller ej, men guld til Liverpool ville blive deres første Premier League titel nogensinde. Premier League blev grundlagt tilbage i 1992 og Liverpool har endnu ikke vundet den populære liga. Til gengæld har de vundet den engelske First Division 18 gange i historien. Manchester City har derimod vundet ligaen tre gange og de er også forsvarende mestre fra 2017-18 sæsonen, så derfor ville det heller ikke overraske mange, hvis City tager guldet på ny.

Alisson holder målet rent

Hvis du overvejer at satse dine penge på årets bedste målmand, så er Alisson fra Liverpool et godt bud. Den brasilianske målmand topper listen over clean sheets, da han har holdt målet rent 13 gange indtil nu. Danske Kasper Schmeichel er pt. i top fem med sine syv clean sheets, men han bliver overgået af franske Hugo Lloris i Totttenham Hotspur, brasilianske Ederson i Manchester City og spanske Kepa Arrizabalaga i Chelsea.

Leave a Reply